VanRoey.be en Fortino Capital Partners (“Fortino”) kondigen vandaag aan dat investeringsbedrijf Fortino een belang heeft genomen in VanRoey.be.

Het management heeft in Fortino de partij gevonden om de groeiambities kracht bij te zetten en samen VanRoey.be verder uit te bouwen, steeds met de focus op kwalitatieve dienstverlening en klantentevredenheid.

VanRoey.be is een sterk groeiende Managed ICT speler en helpt haar klanten verder te digitaliseren door o.a. operationele knopen te ontwarren, (cloud)infrastructuur op te zetten en hun bedrijfsvoering optimaal te beveiligen. Op vandaag heeft VanRoey.be ±175 medewerkers op 4 locaties.

De hoofdzetel van VanRoey.be bevindt zich in Turnhout, met daarnaast een vestiging in Geel en aanwezigheid in Mechelen en Antwerpen. Zeer recent heeft het bedrijf zijn intrek genomen in de klimaatneutrale nieuwbouw genaamd de “Kempus” in Turnhout.

Dit bevestigt de focus van VanRoey.be op personeelswelzijn, klimaat en omgeving, en laat toe om de ‘Great Place To Work’ gecertificeerde organisatie op een duurzame manier verder uit te bouwen.

“Technology is best when it brings people together” pronkt op de muur in het Experience Center in hun vestiging in Geel.

De slogan vertegenwoordigt de Kempense aanpak: specialisten en klanten zoeken in nauw overleg naar structurele oplossingen. Deze formule, gebaseerd op wederzijds vertrouwen, blijkt al jaren succes.

Meer dan 550 organisaties in de publieke en private sector rekenen vandaag op de gecertificeerde specialisten van VanRoey.be om de meest uitdagende architectuur voor private, public of hybrid cloud omgevingen uit te tekenen, op te zetten en te beveiligen.

Bijna 30 jaar na de oprichting komt Fortino Capital als partner aan boord. Fortino investeert, samen met de oprichter en management, in VanRoey.be om het bedrijf verder te laten groeien.

Voor Fortino betekent dit de 1e investering in haar Growth Private Equity Fund II. [Pat Van Roey – General Manager VanRoey.be] “Wij zien in Fortino de geschikte partner om de volgende fase van onze groei aan te vatten. Hierbij blijven we trouw aan onze kernwaarden om klantgericht en kwalitatief te werken.” [ Steven De Troyer – Partner Fortino Capital]

”We zijn onder de indruk van het parcours dat VanRoey.be de afgelopen bijna 30 jaar heeft afgelegd. Door een brede waaier aan oplossingen op het gebied van werkplekbeheer, cybersecurity, managed services, infrastructuur en procesoptimalisatie is VanRoey.be een cruciale IT partner voor haar klanten. We kijken er naar uit om Pat Van Roey, het management en de hele organisatie te ondersteunen om versnelde groei mogelijk te maken.”

Over VanRoey.be VanRoey.be, opgericht in 1993, is een IT-dienstverlener met hoofdkantoor in Turnhout. Het bedrijf ondersteunt bedrijven door processen te digitaliseren, te automatiseren en hun mensen de juiste tools aan te reiken. VanRoey bedient +550 klanten in de publieke en private sector.

Meer informatie vind je op www.vanroey.be

Over Fortino Capital Fortino Capital is een investeringsmaatschappij met een focus op B2B software en ICT. Hun missie is het ondersteunen van ambitieuze management teams bij de realisatie van hun groeiplannen. Ze investeren in jonge bedrijven (risicokapitaal) en gevestigde bedrijven (groeikapitaal) waar groei een integraal deel uitmaakt van de strategie.

Fortino heeft kantoren in België en Nederland, en investeert in Noord-West[1]Europa. Eerdere investeringen van Fortino zijn, onder andere, Odin Groep, TeamLeader, Efficy CRM, SigmaConso, Hospitality Cloud Solutions, Cenosco, MobileXpense, iObeya, enz.  Foto rr.